Az agavé szirup édes és egészséges alternatíva a cukornak. Ez a természetes édesítőszer gazdag vitaminokban és ásványi anyagokban, mint például B-vitaminok és kálium, amelyek támogatják az energiatermelést és az idegrendszer...
A cukornád-melasz egy igazi vitalitást okozó energiabomba. Kimagasló mennyiségben tartalmaz magnéziumot, kalciumot, vasat, káliumot és további létfontosságú nyomelemeket. Adalékanyag nélkül tisztán kerül töltésre. Fogyasztható tisztán kenyérre kenve, forró tejbe keverve...
Tisztán növényi alapanyagokból, élesztő nélkül készült. (Candida betegek is fogyaszthatják.) Magas zöldségtartalommal rendelkezik. Ajánljuk mindazoknak, akik szívesen lemondanak az élesztőről. Mindenféle ízfokozótól, adalékanyagtól és tartósítószertől mentes. Felhasználás: 1 leveskockát tegyünk...
Az egzotikus kókuszvirág cukor finom, karamellás ízzel kényezteti az ízlelőbimbókat, miközben alacsony glikémiás indexe miatt kíméli a vércukorszintet. Használd édességek, italok és sütemények készítéséhez, és élvezd a természet adta édes...
Erntesegen Bio csirkeleveskockák. Levesalapként, valamint ivólevesként vagy mártások, raguk és egyéb ételek ízesítésére. Ezekkel a kockákkal mindig nyer. Különösen ízben. A húslevesek az egyik legsokoldalúbb segítők a konyhában.Összetevők:Kősó, kukoricakeményítő*, kukoricamaltodextrin*,...
Az Alce Nero zöldségkockákat pálmaolaj nélkül gyártják, és a recept, amelyet négyféle zöldséggel (hagyma, zeller, sárgarépa és petrezselyem) készítettek, különösen finom. Kényelmes, 10 kockát tartalmazó kiszerelésben elérhető. Összetevők: só, nádcukor*,...
Erntesegen bio zöldségleves kockák élesztőkivonat nélkül. Konyhai segítség mindenkinek, aki szereti elkerülni az élesztőkivonatot. Zöldségek, pörköltek, levesek, mártások és sok más étel elkészítéséhez, fűszerezéséhez és finomításához. Egyszerűen oldja fel az...
Az Agavé szirup egy édesítőszer, amelyet az agávé növény nektárjából készítenek. Ez a természetes édesítőszer gyakran használt az ételkészítésben és édesítésre, mint alternatíva a cukor vagy más édesítőszerek helyett. A...
Az indiai konyha egyik kulcsfontosságú ízesítője. Ebben a keverékben öt különböző fűszer - ánizs, szegfűszeg, fahéj, kömény és szerecsendió - elegyedik, hogy gazdag és karakteres ízt adjon az ételeknek. Ideális...