Direkt préselt bio 7 törpe gyümölcslé - demeter minősítésű Népszerű, klasszikus, mely ötvözi a biodinamikus termesztésből érkező fákról, bokrokról és mezőkről szedett finomságokat. Édeskés ízvilágú gyümölcslé, mely a gyerekeknek is tökéletes...
Összetevők: Ceylon bio fekete tea - Összetevők: fekete tea*. Gyömbér & Citromfű & Kurkuma bio tea - Összetevők: gyömbér*, kurkuma*, citromfű*, édesgyökér*, szegfűszeg*, citromhéj*, kardamom*, fekete bors*, római kömény*. Édesgyökeret...
A GabiJó áfonyalekvárt a hagyományostól eltérő módon, nem kristálycukorral készítjük. Édesítésre szőlőmust sűrítményt és a stevia növény kivonatát használjuk fel. Áfonyalekvárunk előnye, hogy a hagyományos lekvárokhoz képest csökkentett cukortartalommal, csökkentett szénhidráttartalommal és csökkentett energiatartalommal is rendelkezik. Ez különösen fontos...
Direkt préselt bio alma mangólé - demeter Rendkívül intenzív mangó ízű frissítő, mely az almalének köszönhetően lágy ízvilágú. Összetevők: almalé 75%* mangó püré 25%*. *Összetevők biodinamikus gazdálkodásból. Forgalmazó: Gorky és...
Direkt préselt bio alma-sárgabarack-őszibaracklé - demeter minősítésű Direkt préselt finomság, amelyben a lédús őszibarack és kajszibarack íze dominál. A gyümölcsöket finoman leszűrik, majd szűretlen almalével keverik, így elérve a tökéletes...
Bio szűretlen almaecet (5%) Szűretlen, 5%-os savasságú almaecet, hagyományos eljárással,hevítés nélkül készítve. Első lépésben a direkt préselt almalevet almaborrá fermentálják, majd ezt követően kivonják a népszerű almaecetet az almaborból. Ajáljuk salátákhoz,...
Bio almaecet - Demeter minősítésű Szűretlen, 5%-os savasságú almaecet, hagyományos eljárással,hevítés nélkül készítve. Első lépésben a direkt préselt almalevet almaborrá fermentálják, majd ezt követően kivonják a népszerű almaecetet az almaborból. Ajánljuk...
Gluténmentes tészta amaránt-teff-quinoa - Penne Összetevők: kukoricaliszt, rizsliszt, 10% amarántliszt, 5% teffliszt, 5% quinoaliszt Egyik, ha nem a legismertebb tészta fajta. A szó jelentése vitatott, olasz eredete mellett már az ókori...
Az amla port az indiai egres őrölt leveleiből készítik. Az ayurvédikus gyógyászatban évszázadok óta használják a hasmenéstől a sárgaságig mindenre. Egy 2009-es kísérlet során a kutatók megállapították, hogy az amla...