A csipkebogyót évszázadok óta használják a hagyományos és a népi orvoslásban gyulladáscsökkentő és fájdalomcsillapító tulajdonságaik miatt. A csipkebogyó megakadályozhatja a bőr öregedését, csökkentheti az csontritkulás által okozott fájdalmat, elősegítheti a...
Az acerola egy vadon termő kis cseresznye, C vitaminban bőségesen gazdag, de nagy mennyiségben tartalmaz más vitaminokat, enzimeket, bioflavonoidokat is. Az amazóniai medencében élő indiánok igazi kincsnek tartották. Az acerola...
A gombában számos olyan molekula található, beleértve a triterpenoidokat, a poliszacharidokat és a peptidoglikánokat, amelyek felelősek az egészségre gyakorolt hatásaiért. A pecsétviasz gomba (reishi) hozzájárulhat a szervezet egészséges működéséhez, az...
Kiváló minőségű és természetes spirulinát tartalmaz. Ez a por gazdag tápanyagokban, mint például fehérjékben, vitaminokban és ásványi anyagokban. A rendszeres fogyasztása segíthet támogatni az immunrendszert, növelni az energiaszintet és javítani...