Összetevők: bio uborka 55%, víz, só, bio kapor, bio fokhagyma egyéb allergének: nincs Átlagos tápérték 100g termékben: - Energia: 50 KJ (12 kcal) - Szénhidrát: 2g - Zsír: 0g -...
A golyókban tartósított bio cékla nagyon praktikus javaslat a konyhában. Használatuknak nincsenek határai. Kiválogatva, megtisztítva, meghámozva, ecetes pácba áztatva fenomenálisak a borscs főzéséhez. Salátaként is felhasználhatóak, kisebb darabokra vágva, vagy...
A bogyókat leggyakrabban nyersen, cukorral és tejszínnel fogyasztják, de az áfonyaleves is nagyon finom. Hogy szezonon kívül is élvezhesse a bogyós gyümölcsök ízét, egész évben kínáljuk bogyókonzervjeinket. Ebben a javaslatunkban...
Először is el kell oszlatnunk azt a mítoszt, hogy a gombáknak nincs tápértéke. A gombák nagyon hasonlítanak a legtöbb zöldséghez, amit eszünk. Az ehető gombák közül a legnagyobb mennyiségű fehérjét...
Az eper a világ egyik legegészségesebb gyümölcse. A C-vitaminban leggazdagabb termékek közé tartozik, még a narancsot, a citromot és a kivit is megelőzi. Az eper szezonja azonban meglehetősen rövid, mi...
Minden gombabarátnak tudnia kell, hogy a szárításnál nincs jobb módszer a gomba teljes ízének és aromájának megőrzésére. Szárítóüzemünkben meghosszabbítjuk a barna tinóru eltarthatóságát. Érdemes megjegyezni, hogy a szárított barna tinóru...