Jelenleg a magyar piacon a fellelhető kókuszkrémek közül az egyik legsűrűbb textúrájú és az egyik legzsírosabb állagú kókuszkrém, melynek révén íze karakteres, állaga krémszerű. Tökéletesen alkalmas gluténmentes, laktózmentes ételek, italok...
Tejszín helyettesítésére tökéletes kókuszból készült UHT krém, sütéshez, főzéshez, sütemények készítéséhez. Használat előtt felrázandó, felbontást követően pedig hűtőben tárolandó. Összetevők: Kókusz kivonat (80%), ivóvíz, növényi stabilizátorÁtlagos tápérték 100g termékben:Energia: 956kJ/229kcalZsír:...
Igyekszünk nem túlzásba vinni az olyan kifejezéseket, mint a "szuperprémium", de ha a zabital és/vagy kávé ínyence vagy, aki erősen hisz abban, hogy a kávénak növényi alapúnak kell maradnia, még...
Laktóz- e´s gluténmentes vegán termék. Alkalmas tejszín vagy tejföl helyettesítésére, sütéshez, főzéshez, édességekhez.Kiváló a tejszín helyettesítésére, tejmentes diéta esetén, legyen szó laktózérzékenységről, paleo, vegetáriánus, vegán vagy ketogén étrendről. Desszertekhez, ázsiai...
A xantángumi egy természetes, növényi eredetű vízben oldható zselésítő, sűrítő anyag. Hidegen és melegen is feldolgozható, utólag is belekeverhető ételekbe. Számtalan területen használható például: - gluténmentes élelmiszerek esetén a xantángumi...
Összetetevők: Forrásvíz, olasz rizs (17%)*, napraforgó olaj*, pórsáfrány olaj*, tengeri só *=ökológiai Átlagos tápérték adatok 100 ml-ben:Energiatartalom 61 kcal / 259 kJ Zsír 1,4 g amelyből telített zsírsavak 0,4 g Szénhidrát...