A Schnitzer Bio Kenyér Classic kizárólag magas minőségű, gluténmentes alapanyagokból készül, így tökéletes választás azoknak, akik gluténérzékenységgel vagy lisztérzékenységgel küzdenek. A kenyér puhasága és ízletes jellege olyan, mintha frissen sülne...
A barnarizs nem egy külön rizsfajta, hanem csak abban különbözik a fehér rizstől, hogy hántoláskor rajta hagyják az értékes tápanyagokban gazdag réteget (korpa és csíra rész). A kása készítésekor semmilyen...
Te ismersz bárkit is, aki nem szereti a ropit? Mi sem! Éppen ezért elkészítettük a gluténmentes változatát, hogy a gluténérzékenységgel küzdőknek se kelljen lemondaniuk erről az isteni csemegéről! Alapja rizs-,...
Te is odavagy a ropiért? Mit szólnál, ha azt mondanánk, hogy a Biopont kínálatában már gluténmentes változatot is találsz? A gluténérzékenység manapság egyre jobban terjed és nehéz olyan rágcsálnivalót találni,...
A köles az egyik legősibb gabona, mind rost-, mind aminósavtartalma miatt érdemes beillesztenünk az étrendünkbe. Igen széles körben felhasználható. A kása készítésekor semmilyen adalékanyagot nem adunk hozzá a köleshez és nem...