A retek egy igen elterjedt káposztaféle, amelyet nem csak kifejlett zöldség, hanem csíra formájában is fogyaszthatunk. Az íze kicsit erős, de annak, aki ezt szereti, különlegesebbé teheti a mindennapi étrendjét....
Minden a keverékben van! A görögszéna, a lencse és a retek ugyanazt a nevelést élvezik, ezért kiválóan csíráznak együtt. Áztasd a magokat 6-8 órára, majd hagyd csírázni a csíráztató edényben...
A görögszéna illata a curryre emlékeztet. Nem csoda, hogy csodálatosan illik az ázsiai tészta- és rizsételekhez. Ezekkel a termesztési tippekkel a jó otthonról származó csíra jól fog fejlődni: Áztassa a...
Bio Kitchen a neve a bio és biodinamikus alapélelmiszerek prémium termékcsaládjának, melyeket átlátszó üvegekben kínálunk, és amelyek természetesen édesek és tele vannak ízzel.Ezek a babcsírák ropogósak és azonnal fogyaszthatóak. Tökéletes...
Minden a keverékben van! A görögszéna, a lencse és a retek ugyanazt a nevelést élvezik, ezért kiválóan csíráznak együtt. Áztasd a magokat 6-8 órára, majd hagyd csírázni a csíráztató edényben...
Az olasz konyha rajongói a rakétára esküsznek. De nem kell mindig salátának lennie. A rukkolacsíra kicsi, de nagy az íze! Így kerülhet a tányérodra a fűszeres íz: hagyd a rukkolamagokat...
Szeretné látni, ahogy a retek felülről nő? Nagyon egyszerű a fűszeres gumó föld feletti hajtásaival. Ha mélyen belenézel a csírázóedénybe, hamarosan felfedezheted a zsenge kis növényeket. A csírákat körülbelül 5-8...