Tejszín helyettesítésére tökéletes kókuszból készült UHT krém, sütéshez, főzéshez, sütemények készítéséhez. Használat előtt felrázandó, felbontást követően pedig hűtőben tárolandó. Összetevők: Kókusz kivonat (80%), ivóvíz, növényi stabilizátorÁtlagos tápérték 100g termékben:Energia: 956kJ/229kcalZsír:...
A xantángumi egy természetes, növényi eredetű vízben oldható zselésítő, sűrítő anyag. Hidegen és melegen is feldolgozható, utólag is belekeverhető ételekbe. Számtalan területen használható például: - gluténmentes élelmiszerek esetén a xantángumi...
Minőségét megőrzi: 2025-08-14 A kesudió tejszín tökéletes választás a növényi alapú főzés szerelmeseinek! Krémes állaga és semleges íze miatt ideális levesek, szószok, tészták és desszertek elkészítéséhez, cukormentes összetétele pedig bármilyen...