A kurkuma az indiai konyha nélkülözhetetlen alapanyaga jótékony hatással van az anyagcserére, az emésztésre, májvédő hatású, epehajtó, vértisztító. Karbantartja a vérkeringést, és a koleszterinszintet. Aktív összetevője a kurkumin, ismert antioxidáns, gyulladásgátló, vírus-,...
Hagyományos kurkumákhoz képest kb. 27-szeres a hasznosulás! A gyulladás visszafordítása és hatékony megakadályozása érdekében alkották meg a Wise Tree Naturals a Kurkuma Spektrum készítményt. Kiemelkedő hatékonyságát a vízoldékony kurkuminoidoknak köszönheti, melynek következtében...
Az olajfa (Olea europaea) évezredek óta szerves része a mediterrán és közel-keleti kultúráknak. Bár a hagyományos gyógynövénykutatók elsősorban teákban használták leveleit, az élelmiszerekben is felhasználták. Az olajfa különböző részei közül...
Az MSM ill. metil-szulfonil-metán számos számos néven ismert, mint például a DMSO2, a metil-szulfon, vagy a dimetil-szulfon. Az MSM a természetben megtalálható kén szerves alakja. Fellelhető számos növényben és állatban, valamint az emberi szervezetben is jelen van. A...
A spenót, másik nevén paraj értékes zöldségnövényünk, gátolja a szervezet savasodását, lúgosít. Korábban a népi gyógyászatban is alkalmazták, jótékony hatása miatt már évszázadokkal ezelőtt az egyik legértékesebb zöldségfélének tartották. Magnéziumtartalma...
Az aróniát a népi gyógyászatban csodabogyóként is szokták emlegetni. Gyógyító értéke magas P-vitamin, vízben oldódó B1-,B2-,B6-,B9-,B12-,C- és H-vitamin-tartalmának, zsírban oldódó A-,E-és K-vitamin provitamin-tartalmának köszönheti, ezen kívül pektint, szerves savakat, mikroelemeket, cukrot, csersavat...
A Moringa oleifera egy Indiában őshonos fa. Segíti fenntartani a normál vércukorszintet. Levelei fehérjé és élelmi rost-forrás. A Moringát emésztési problémákra használják, mivel magas étkezési rosttartalma miatt elősegíti az emésztőrendszer...