A rezveratrol növényekben előforduló, nem flavonoid típusú, a polifenolok közé tartozó vegyület.Főleg a gyümölcsök, termések héjában a héj második, harmadik sorában fordul elő. Elsősorban a szőlőben, vörös szőlőben, vörösborban, magban, kocsányban található...
Az Olajfa levél kivonat fogyasztása támogathatja a szív és érrendszer, valamint az immunrendszer megfelelő működését, és a megfelelő koleszterinszint fenntartását. Az Olajfalevél kivonat, 40-szer több antioxidánst tartalmaz, mint a hidegen...
Az olajfa (Olea europaea) évezredek óta szerves része a mediterrán és közel-keleti kultúráknak. Bár a hagyományos gyógynövénykutatók elsősorban teákban használták leveleit, az élelmiszerekben is felhasználták. Az olajfa különböző részei közül...
Adagolás: 3×10-20 csepp naponta étkezések előtt fél órával. Táplálkozásunkban sokrétűen felhasználható. Használat előtt felrázandó!Összetevők: Növényi glicerin, KoMiTo rendezett víz, Galagonya bogyó, Medvehagyma levél, Fehér fagyöngy ágvég, Galagonya virágos hajtásvég, Rozmaring...
⭐galagonya növény kivonatát tartalmazza ⭐szív és érrendszeri egészség támogatására ⭐egészséges vérnyomás fenntartására 🌿vegán A galagonya növény bogyóinak, leveleinek és virágainak kivonata. Jellemzően a normál szív- és érrendszer egészségének támogatására használják....
⭐kétszeres erősségű szőlőmag kivonat ⭐vörösborszőlő magjából ered ⭐természetes bioflavonoidokat tartalmaz 🌿vegán Kétszeres erősségű szőlőmag kivonat, amely magas szintű antioxidáns támogatás nyújt. Különösen ismert a proantocianidinekről, amelyek a természetben előforduló bioflavonoidok....