NORDVITAL EVERNESS FESZTIVÁL

Everness Fesztivál: Harmónia 

a Nordvital Támogatásával

2024. június 25. és július 1. között kerül megrendezésre a Balaton partján az 

Everness Fesztivál, amelyet a Nordvital támogat.

Ez az egyedülálló esemény hét napon át kínál számtalan programot és lehetőséget mindazoknak, akik a tudatos életmód és önismeret útján járnak. Az Everness Fesztivál célja, hogy összekapcsolja az embereket, és eszközöket, módszereket nyújtson a mindennapi élet kihívásainak kezeléséhez, a testi-lelki egyensúly megteremtéséhez.

2024. június 25 - július 1.

Nordvital Everness Fesztivál

BALATON - SIÓFOK - SÓSTÓ


A Nordvital Everness Fesztivál a tudatosság és közösség jelképévé vált, olyan eseményeket és szolgáltatásokat kínálva, amelyek hozzájárulnak a kiegyensúlyozott és boldog élethez. A fesztivál központi eleme a felelősségvállalás és az önfejlesztés, melyek révén a résztvevők magasabb tudatszintet érhetnek el. A Balaton partján, egy héten át tartó esemény célja, hogy a látogatók megtapasztalják a belső és külső világuk közötti harmóniát, valamint eszközöket és módszereket kínáljon a mindennapi stressz és kihívások kezeléséhez.


A Nordvital Everness Fesztivál több mint 300 programot kínál minden korosztálynak, beleértve a koncerteket, előadásokat, workshopokat és zenés-mozgásos foglalkozásokat. Az esemény családbarát, 14 év alatti gyermekek számára ingyenes, és tematikus falvakkal várja a látogatókat, amelyek teljes értékű feltöltődést és kulturális élményt nyújtanak. A fesztivál fő célja a testi-lelki egyensúly kialakítása és fenntartása.

Tudatosság és önfejlesztés
Programjaink segítenek az önismeret mélyítésében és a tudatos életmód kialakításában.
Feltöltődés és relaxáció
A Balaton partján, természetközeli környezetben biztosítunk pihenési és kikapcsolódási lehetőségeket.
Közösség és programok
Találkozz hasonló gondolkodású emberekkel, és vegyetek részt a sokszínű programkínálatban.
Sokszínű programkínálat
Koncertek, workshopok és különböző programok garantálják a jó hangulatot.

Vegyél részt te is az Everness Fesztiválon, és tapasztald meg a tudatosság, feltöltődés és közösség erejét egy varázslatos helyszínen.🎉

OLDAL TETEJÉHEZ