Nincs termék a kosaradban
Gluténmentes kenyérféléket és desszerteket is kínálnak, kizárólag bio minőségben. Magas minőségű alapanyagokkal dolgoznak, így az ellenállhatatlan íz garantált.
A Schnitzert 1968-ban alapította a fogorvos, Dr. Schnitzer, majd 1996 óta kínál tartós bio pékárut. 2015 végén új gyártás épült és került üzembe, azóta is folyamatosan fejlődik és bővül a cég, a ma már 150 fős motivált csapatával.
Sok nagyon finom bio gluténmentes termék szerepel a kínálatukban, amelyeket kizárólag magas minőségű alapanyagokból készítenek Németországban.
Sós pékáruk: kenyerek, zsemlék, ciabatták, bagettek, grissinik, pizzák, snackek.🥖
Omlós édes pékáruk: muffinok, gofrik, palacsinták. 🧁
100%-ban bio termékek🌿
A legfinomabb gluténmentes termékek🍞
Táplálkozási szakértelem💡