Schnitzer

A Schnitzer több, mint 50 éve tevékenykedik a tudatos táplálkozás területén.

Gluténmentes kenyérféléket és desszerteket is kínálnak, kizárólag bio minőségben. Magas minőségű alapanyagokkal dolgoznak, így az ellenállhatatlan íz garantált.

A Schnitzert 1968-ban alapította a fogorvos, Dr. Schnitzer, majd 1996 óta kínál tartós bio pékárut. 2015 végén új gyártás épült és került üzembe, azóta is folyamatosan fejlődik és bővül a cég, a ma már 150 fős motivált csapatával.  

Sok nagyon finom bio gluténmentes termék szerepel a kínálatukban, amelyeket kizárólag magas minőségű alapanyagokból készítenek Németországban.


Sós pékáruk: kenyerek, zsemlék, ciabatták, bagettek, grissinik, pizzák, snackek.🥖

Omlós édes pékáruk: muffinok, gofrik, palacsinták. 🧁

100%-ban bio termékek🌿

A legfinomabb gluténmentes termékek🍞

Táplálkozási szakértelem💡

Minőségi alapanyagok
 Egy modern pékségben gyártanak Németország napsütötte délnyugati részén. Továbbra is nagyra értékelik a magas szintű kézművességet. Ezért sok pékmester és munkás dolgozik a termelésben.
100%-ban BIO termékek
 Magas minőségi szabványok, 100%-ban bio minőségű élelmiszerek. Az élelmiszerek kifejezetten az ételintoleranciában szenvedők számára lett kifejlesztve, és szigorú előírások szerint lett előállítva.
Gluténmentes táplálkozás
Egészséges, bioélelmiszert kínálnak azoknak, akik gluténmentesen és egészségesen szeretnének étkezni, és garantálva a lehető legmagasabb biominőséget.
Folyamatos fejlesztés
Folyamatosan fejlődik a cég, és új termékeket fejlesztenek. Új termékeik nem csak az egészségtudatos embereknek szólnak, hanem az ínyenceknek is, akik szeretik a finom ízeket.

Gluténmentes ropogós kenyérfélék és omlós édes péksütik széles választéka.

Próbáld ki te is a Schnitzer gluténmentes termékeit!😍

OLDAL TETEJÉHEZ