Az agavé szirup édes és egészséges alternatíva a cukornak. Ez a természetes édesítőszer gazdag vitaminokban és ásványi anyagokban, mint például B-vitaminok és kálium, amelyek támogatják az energiatermelést és az idegrendszer...
Datolyaszirup egy természetes édesítőszer, amelyet datolya gyümölcsből készítenek. Gazdag ásványi anyagokban, például káliumban, vasban és magnéziumban. A dalyaszirupot gyakran ízletes édességek, italok és pékáruk édesítésére, és azoknak, akik elkerülik a...
Összetevők: nádmelasz A nádmelasz a nádcukor gyártása során képződik. Sötét színű, sűrű édes folyadék. Már az ókorban kezdték használni gyógyító hatása miatt.A Lyle’s Black nádmelasz nem tartalmaz mesterséges színezőanyagokat, tartósítószereket, egyéb...
Az Agavé szirup egy édesítőszer, amelyet az agávé növény nektárjából készítenek. Ez a természetes édesítőszer gyakran használt az ételkészítésben és édesítésre, mint alternatíva a cukor vagy más édesítőszerek helyett. A...
A Bett'r Bio Juharszirup 100% tiszta, organikus juharszirup, amely tökéletes választás palacsintákhoz, gofrihoz vagy édesítőszerként különféle ételekhez. Gazdag, karamellás íze és természetes édesítő ereje minden édesszájú kedvence lesz. Összetevők: juharfa...
Összetevők: rizsliszt*, víz*= Ellenőrzött Ökológiai Gazdálkodásból HU-ÖKO-01 A szirupgyártás folyamata: A gabonát lisztté őrlik. Víz és génmanipuláció mentes enzimek hozzáadása után adott hőmérsékleten elkeverik. Az enzimek a hosszú keményítőmolekulákat lebontják kisebbekké. Mechanikus...
A gyömbér nagyon népszerű fűszernövény, amelyet íze és számos gyógyhatása miatt egyaránt kedvelnek.Összetevők: Nádcukor*, víz, gyömbér* (1%)Átlagos tápérték 100g termékben:Energia: 1211kJ/300kcal Zsír 0 g -amelyből telített zsírsavak: 0g Szénhidrát: 71g...