Az agavé szirup édes és egészséges alternatíva a cukornak. Ez a természetes édesítőszer gazdag vitaminokban és ásványi anyagokban, mint például B-vitaminok és kálium, amelyek támogatják az energiatermelést és az idegrendszer...
Összetevők: nádmelasz A nádmelasz a nádcukor gyártása során képződik. Sötét színű, sűrű édes folyadék. Már az ókorban kezdték használni gyógyító hatása miatt.A Lyle’s Black nádmelasz nem tartalmaz mesterséges színezőanyagokat, tartósítószereket, egyéb...
Datolyaszirup egy természetes édesítőszer, amelyet datolya gyümölcsből készítenek. Gazdag ásványi anyagokban, például káliumban, vasban és magnéziumban. A datolyaszirupot gyakran használják édességek, italok és pékáruk édesítésére, és azoknak, akik elkerülik a...
A juharszirupot Észak-Amerika területén a cukorjuhar fa nedvéből nyerik, amelyet még az indiánok fedeztek fel. A gyártási folyamat a telepes idők uta nem sokat változott. A fa nedvét, amely egyébként...
Az Agavé szirup egy édesítőszer, amelyet az agávé növény nektárjából készítenek. Ez a természetes édesítőszer gyakran használatos az ételkészítésben és édesítésre, mint alternatíva a cukor vagy más édesítőszerek helyett. A...
A gyömbér nagyon népszerű fűszernövény, amelyet íze és számos gyógyhatása miatt egyaránt kedvelnek.Összetevők: Nádcukor*, víz, gyömbér* (1%)Átlagos tápérték 100g termékben:Energia: 1211kJ/300kcal Zsír 0 g -amelyből telített zsírsavak: 0g Szénhidrát: 71g...
Összetevők: rizsliszt*, víz*= Ellenőrzött Ökológiai Gazdálkodásból HU-ÖKO-01 A szirupgyártás folyamata: A gabonát lisztté őrlik. Víz és génmanipuláció mentes enzimek hozzáadása után adott hőmérsékleten elkeverik. Az enzimek a hosszú keményítőmolekulákat lebontják kisebbekké. Mechanikus...