A kókusz nedvéből és egy kis tengeri sóból készült kókuszos aminó szósz tökéletes alternatívát jelentenek a szójaszószhoz, amely természetesen glutén- és szójamentes. Ez a sokoldalú szósz édes és sós ízű,...
Tisztán növényi alapanyagokból, élesztő nélkül készült. (Candida betegek is fogyaszthatják.) Magas zöldségtartalommal rendelkezik. Ajánljuk mindazoknak, akik szívesen lemondanak az élesztőről. Mindenféle ízfokozótól, adalékanyagtól és tartósítószertől mentes. Felhasználás: 1 leveskockát tegyünk...
Bio mandula főzőtejszín, a tej- és szójakrémek alternatívája. Felbontás előtt jól rázza fel. Felbontás után tartsa hűtőben, és 5 napon belül fogyassza el. Összetevők: Víz, mandula*(7%), magas olajsavtartalmú napraforgóolaj*, stabilizátorok...
Ez az aromás babfajta főzéskor elveszíti fekete színét. Ajánljuk kukoricából és kölesből készült ételekkel együtt, valamint a mexikói konyha alapanyagaként. Összetevők: fekete bab egyéb allergének:- Átlagos tápérték 100g termékben:Energia: 1281kJ/304kcal...
A bio kókusztejet jól rázza fel a felbontás előtt. Felbontás után tartsa hűtőben, és 5 napon belül fogyassza el. Az EcoMil bio kókusztej a nap bármely szakában fogyasztható, hidegen vagy...
Az Amerikában őshonos hüvelyes egyre kedveltebbé válik szerte a világon. A konzerv vagy szárított fajtája jól tárolható, sokáig eláll, a vegánoknak fontos fehérjeforrás lehet, de nem csupán nekik érdemes gyakran...
Növényi alternatíva a tojás helyett édességekben való felhasználásra. Összetevők: teljeskiőrlésű hajdinaliszt*, tápióka keményítő*, kukoricakeményítő*,psyllium mag*, himalájai fekete só, természetes vanília aroma*. *Ökológiai termesztésből. egyéb allergének: mogyorófélék, szója Átlagos tápérték 100g...
A létfontosságú keverék édes és diós ízű, pikáns hanggal. Ideális salátákhoz és levesekhez, kenyérre és krémsajtba.A csírák a legegyszerűbb módja annak, hogy fontos vitaminokat, ásványi anyagokat, nyomelemeket, másodlagos növényi anyagokat...