A kókusz nedvéből és egy kis tengeri sóból készült kókuszos aminó szósz tökéletes alternatívát jelentenek a szójaszószhoz, amely természetesen glutén- és szójamentes. Ez a sokoldalú szósz édes és sós ízű,...
A cukornád-melasz egy igazi vitalitást okozó energiabomba. Kimagasló mennyiségben tartalmaz magnéziumot, kalciumot, vasat, káliumot és további létfontosságú nyomelemeket. Adalékanyag nélkül tisztán kerül töltésre. Fogyasztható tisztán kenyérre kenve, forró tejbe keverve...
Tisztán növényi alapanyagokból, élesztő nélkül készült. (Candida betegek is fogyaszthatják.) Magas zöldségtartalommal rendelkezik. Ajánljuk mindazoknak, akik szívesen lemondanak az élesztőről. Mindenféle ízfokozótól, adalékanyagtól és tartósítószertől mentes. Felhasználás: 1 leveskockát tegyünk...
Bio mandula főzőtejszín, a tej- és szójakrémek alternatívája. Felbontás előtt jól rázza fel. Felbontás után tartsa hűtőben, és 5 napon belül fogyassza el. Összetevők: Víz, mandula*(7%), magas olajsavtartalmú napraforgóolaj*, stabilizátorok...
A mandulából készült konyhai főzőalap kiváló alternatív helyettesítője a tejszíneknek. Tökéletes szószokhoz, levesekhez, tésztákhoz. Savas összetevőkkel is kiválóan elkeverhető. Használat előtt alaposan rázza fel. Összetevők: víz, mandula* (7%), napraforgó olaj*,...
Eredeti svájci csokoládé. Kakaótartalom: min. 40% A csokoládéban lévő rizsszirup adja meg a terméknek a teljes tej jellegét. Ajánljuk mindazoknak, akik mindennemű állati eredetű összetevőről le szeretnének mondani, illetve azoknak,...
Az Alce Nero zöldségkockákat pálmaolaj nélkül gyártják, és a recept, amelyet négyféle zöldséggel (hagyma, zeller, sárgarépa és petrezselyem) készítettek, különösen finom. Kényelmes, 10 kockát tartalmazó kiszerelésben elérhető. Összetevők: só, nádcukor*,...
Ez az aromás babfajta főzéskor elveszíti fekete színét. Ajánljuk kukoricából és kölesből készült ételekkel együtt, valamint a mexikói konyha alapanyagaként. Összetevők: fekete bab egyéb allergének:- Átlagos tápérték 100g termékben:Energia: 1281kJ/304kcal...